Image

Cobra 29 Ltd

Just any other questions that you don't see a forum for. Go ahead and post here.

Moderator: JR Moderator

User avatar
drew434
Duckplucker
Duckplucker
Posts: 102
Joined: Monday, 27 February 2017, 17:48 PM
Name: bandit
Cell Phone: 16062723865

Cobra 29 Ltd

Post by drew434 » Tuesday, 08 August 2017, 22:04 PM

I have cobra 29 Ltd I put a channel kit in it and from channel 14 to Channel 1 Is gone thank you

[ Post made via Android ] Image


User avatar
MDYoungblood
Moderator
Moderator
Posts: 7465
Joined: Saturday, 12 June 2010, 19:05 PM
Logged in via: iPad
Radio: Uniden Washington
Antenna: Avanti Sigma II
Name: Greg
Location: Baltimore, MD
Contact:

Re: Cobra 29 Ltd

Post by MDYoungblood » Wednesday, 09 August 2017, 6:40 AM

Look at your solder joints at the PLL and make sure you didn't cross any, only other thing it could be is a bad IC in the channel kit. Which kit did you use?

3's

Greg
"321, the Middle of Maryland"

23 AM "WORLD WIDE" 38 LSB

Strong Supporter of America's Original Homeland Security Act
The Second Amendment



Official Moderator - CBRT Complaint Department



User avatar
drew434
Duckplucker
Duckplucker
Posts: 102
Joined: Monday, 27 February 2017, 17:48 PM
Name: bandit
Cell Phone: 16062723865

Re: Cobra 29 Ltd

Post by drew434 » Wednesday, 09 August 2017, 16:08 PM

It's a plus kit

[ Post made via Android ] Image

User avatar
MDYoungblood
Moderator
Moderator
Posts: 7465
Joined: Saturday, 12 June 2010, 19:05 PM
Logged in via: iPad
Radio: Uniden Washington
Antenna: Avanti Sigma II
Name: Greg
Location: Baltimore, MD
Contact:

Re: Cobra 29 Ltd

Post by MDYoungblood » Wednesday, 09 August 2017, 16:26 PM

drew434 wrote:
Wednesday, 09 August 2017, 16:08 PM
It's a plus kit

[ Post made via Android ] Image
I'm guessing here, it's a old Expo "A+" kit?

3's

Greg
"321, the Middle of Maryland"

23 AM "WORLD WIDE" 38 LSB

Strong Supporter of America's Original Homeland Security Act
The Second Amendment



Official Moderator - CBRT Complaint Department



User avatar
drew434
Duckplucker
Duckplucker
Posts: 102
Joined: Monday, 27 February 2017, 17:48 PM
Name: bandit
Cell Phone: 16062723865

Re: Cobra 29 Ltd

Post by drew434 » Wednesday, 09 August 2017, 16:37 PM

Yes Expo "A+" kit?

[ Post made via Android ] Image


User avatar
sonoma
Donor
Donor
Posts: 1363
Joined: Sunday, 02 April 2006, 14:10 PM
Location: Oklahoma

Re: Cobra 29 Ltd

Post by sonoma » Wednesday, 09 August 2017, 18:30 PM

did you follow the instructions as written? you need the varactor diode installed if you can not adjust for the channels.if this is a old 29ltd in most cases you have to use the cap and the diode and make the adjustments as listed to get it to dial in.

[ Post made via Linux Laptop ] Image

User avatar
drew434
Duckplucker
Duckplucker
Posts: 102
Joined: Monday, 27 February 2017, 17:48 PM
Name: bandit
Cell Phone: 16062723865

Re: Cobra 29 Ltd

Post by drew434 » Wednesday, 09 August 2017, 19:19 PM

Ok thank you

[ Post made via Android ] Image

User avatar
drew434
Duckplucker
Duckplucker
Posts: 102
Joined: Monday, 27 February 2017, 17:48 PM
Name: bandit
Cell Phone: 16062723865

Re: Cobra 29 Ltd

Post by drew434 » Wednesday, 09 August 2017, 20:38 PM

It's a 29 chrome

[ Post made via Android ] Image

User avatar
sonoma
Donor
Donor
Posts: 1363
Joined: Sunday, 02 April 2006, 14:10 PM
Location: Oklahoma

Re: Cobra 29 Ltd

Post by sonoma » Thursday, 10 August 2017, 4:22 AM

did you install the diode and cap that came in the A+ kit. I have noticed if the radio does not peak properly as you have lost some channels the diode and cap needs to be installed. you did not say if you used them or not in your reply.
did you get the diode and cap with your kit, did you get get the install paper work with your kit. I have noticed some of the kits mention the cap and diode and they were never put in the box to add them. the diode for the kit is a BB329 part number.

[ Post made via Linux Laptop ] Image


Post Reply Previous topicNext topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests